wie is hesmedia

6 dingen die je niet weet over HesMedia

Het schrijven van blogs is iedere week weer een leuke uitdaging. Het liefst ga ik inhoudelijk dieper in op onderwerpen waar ik in de voorgaande week druk mee bezig ben geweest. De afgelopen week had ik de luxe om even het mooiste Waddeneiland van Nederland te bezoeken: Texel. Meningen verschillen natuurlijk, maar mensen die mij kennen, weten dat ik daar graag kom. Voor de mensen die nog niet zo goed weten wie ik ben en wat ik voor je kan doen, vertel ik in dit blog zes dingen die je nog niet weet over HesMedia.

1. HesMedia = Hessel van der Wal

Oké, misschien was dit al wel bij je bekent, maar ik, Hessel van der Wal, ben in januari begonnen als freelancer onder de naam HesMedia. Dat is niet het enige waar mijn leven om draait. Ik ben misschien een beetje spelletjesgek, bezeten van voetbal en om te bekennen groot wine & dine liefhebber. Dus waar je mij wakker voor kunt maken? Een potje Ticket to Ride, een mooie voetbalclash als Arsenal – Manchester United of een smakelijk maal met een bijpassende wijn. Overigens, elk potje van Feyenoord ben ik toch al wakker…

2. Thuiskantoor in het centrum van Zwolle

Het uitvoeren van het werk van HesMedia gebeurt op mijn thuiskantoor in de binnenstad van Zwolle. Al twee jaar woon ik inmiddels in deze Hanzestad, maar een echte ‘Blauwvinger’ durf ik mij nog niet te noemen. Toch ben ik al veel verbonden met Zwolle. Mijn netwerk groeit hier steeds meer en door mijn werkzaamheden bij de regionale courant heb ik de stad in razend tempo leren kennen. In het bruisende centrum woon ik inmiddels een jaar samen met mijn vriendin. Bovendien heb ik vanuit mijn kantoorplek perfect uitzicht. Boven mijn computerscherm kijk ik recht uit op de trots van Zwolle: de Peperbus.

3. HesMedia biedt een totaalpakket

Verder uit de categorie dingen die je nog niet weet over HesMedia: ik bied jou graag een totaalpakket aan. Ben je op zoek naar een blogger, maar ook iemand die jouw social media up-to-date kan houden? Ik kan je daarbij helpen. Dankzij mijn brede achtergrond als het op media aankomt, kan ik zowel het schrijven van blogs als social media post voor jou oppakken. Door dit te combineren hoef je niet overal iemand anders voor in te schakelen. Dan kun jij je zorgeloos focussen op je andere werkzaamheden.

4. HesMedia draait om een persoonlijke relatie met de klant

Het leven van een ondernemer kan soms hard zijn en dat is op sommige momenten ook nodig. Je moet soms voet bij stuk houden en krachtig communiceren. In mijn ogen betekent dat niet dat alles overdreven formeel moet zijn. Ik ga kritisch voor je aan de slag en schuw ook niet voor harde deadlines. Wel vind ik het belangrijk dat ik met jou een goede relatie opbouw. Op deze manier leren wij elkaar beter kennen en kunnen wij vanuit daar samen zorgen voor een optimaal resultaat.

5. Presenteren is een passie

Op het moment houd ik mij voornamelijk bezig met tekstschrijven. Zoals gezegd schrijf ik blogs, maar ook SEO-teksten en journalistieke stukken. De afgelopen tijd ben ik mij meer gaan verdiepen in het presenteren. Ik heb al een paar mooie kansen gehad op dat gebied en wil mijn kwaliteiten graag gaan inzetten voor bedrijven. Denk daarbij aan voice-overs, verslaglegging of gastheer zijn.

6. Waarom HesMedia?

De naam HesMedia is in het kort een omschrijving van wie ik ben. Het stuk ‘Hes’ komt van mijn naam Hessel. Om te beginnen ben ik trots op de naam die mijn ouders hebben gegeven. Ook ben ik door de jaren gewend geraakt aan de bijnaam Hes. Verder houd ik mij continu bezig met media. Ik post, ik deel, ik like, ik maak en probeer kritisch te kijken naar wat er allemaal te lezen en te horen is. Daarom kan je zeggen dat ik een beetje een media-freak ben. Daarnaast is de naam alomvattend voor de werkzaamheden die ik voor je kan uitoefenen. 1+1=HesMedia.

Op zoek naar een allround mediaspecialist?

Heb jij hulp nodig bij teksten voor bijvoorbeeld je website, social media of je blog? Of zoek je iemand die niet bang is om zijn stem te laten horen? Neem dan contact op! Ik help je graag met advies of schrijf goed vindbare teksten voor jou. Stuur me een mailtje, laat een bericht achter op mijn website of WhatsApp of kies voor een vertrouwd belletje naar 06-11569779.

Misschien is dit ook interessant voor jou:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *