Over Hessel van der Wal & HesMedia

Jij bent benieuwd wie achter deze website en HesMedia zit. Dat snap ik, dus ik zal mijzelf even voorstellen: Hoi, ik ben Hessel van der Wal. Vanuit de leukste wijk van Zwolle werk ik voor bedrijven die écht een verhaal willen vertellen. Ik ben tekstschrijver, maar kijk verder dan tekst. Wat is het doel en wat is de juiste oplossing? Maar, jij bent hier om te leren wie ik ben. Eerst dus even wat meer over mijzelf.

Ik woonde jarenlang in Apeldoorn, maar een fijne relatie en een mooie stage brachten mij naar de hoofdstad van Overijssel. Aan mijn stageplek heb ik een opdrachtgever overgehouden en ook in de liefde blijkt deze stad een succes. Ik kan mij inmiddels niet meer voorstellen dat ik ergens anders zou wonen.

Humor vind ik heel belangrijk. Ik houd het graag luchtig. Ook in mijn gesprekken en teksten: zo maak je het prettig en begrijpelijk voor de luisteraar. Mijn interesses liggen vooral bij sport en muziek. Het uitvoeren is eerlijk gezegd niet mijn sterkste kant. Daarom dat ik vooral heb geïnvesteerd in abonnementen op sportzenders en muziekdiensten in plaats van  een gitaar of piano. De sportschool weet ik inmiddels wel te vinden en een keer padellen? Ik ben in! Daartegenover staat: ik ben dol op goed eten, mooie wijnen en speciale bieren. De laatste technologietrends, psychologische denkwijzen en de politiek houden mij ook bezig. Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen te leren. Persoonlijke groei staat daarom bij mij op één. Kortom: ik ben leergierig. Noem me een content kameleon: aan elk onderwerp weet ik me aan te passen.

De afgelopen jaren werkte ik voor allerlei toffe organisaties. Een combinatie tussen mijn favoriete onderwerpen: media, sport en muziek. Het begon met redactie en radio sportverslaggeving bij RTV Apeldoorn. Vervolgens mocht ik aan de slag als freelancer van de sport- en stadsredactie van de Stentor. Daar kwam mijn eerste contact met podcasten tot stond. Na een eigen podcast te starten over het jonge ondernemerschap, heb ik besloten ook andere bedrijven te helpen met het soms nog wat onduidelijke concept ‘podcasten’.

Genoeg over mij. Wie ben jij? Het lijkt mij leuk om kennis te maken, jou ook? Neem dan hieronder contact op.

Instagram @hes.media

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

"Wat nou als het lukt?"

Leer mij kennen in een podcast