Over Hessel van der Wal & HesMedia

Jij bent benieuwd wie achter deze website en HesMedia zit. Dat snap ik, dus ik zal mijzelf even voorstellen: Hoi, ik ben Hessel van der Wal. Vanuit de leukste wijk van Zwolle werk ik voor bedrijven die écht een verhaal willen vertellen. Ik ben tekstschrijver, maar kijk verder dan tekst. Wat is het doel en wat is de juiste oplossing? Maar, jij bent hier om te leren wie ik ben. Eerst dus even wat meer over mijzelf.

Ik woonde jarenlang in Apeldoorn, maar een fijne relatie en een mooie stage brachten mij naar de hoofdstad van Overijssel. Aan mijn stageplek heb ik een opdrachtgever overgehouden en ook in de liefde blijkt deze stad een succes. Ik kan mij inmiddels niet meer voorstellen dat ik ergens anders zou wonen.

Humor vind ik heel belangrijk. Ik houd het graag luchtig. Ook in mijn teksten: zo maak je het begrijpelijk. Mijn interesses liggen zoals je misschien wel merkt vooral bij sport en muziek. Het uitvoeren is eerlijk gezegd niet mijn sterkste kant. Daarom dat ik vooral heb geïnvesteerd in abonnementen op sportzenders en muziekdiensten in plaats van een sportschoolabonnement en een gitaar of piano. Ik trap wel vaak in het afsluiten van een sportschoolabonnement om vervolgens twee maanden niet te gaan… Daartegenover staat: ik ben dol op goed eten, mooie wijnen en speciale bieren. De laatste technologietrends, psychologische denkwijzen en medische ontwikkelingen houden mij ook bezig. Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen te leren. Persoonlijke groei staat daarom bij mij op één. Kortom: ik ben leergierig. Noem me een content kameleon: aan elk onderwerp weet ik me aan te passen.

De afgelopen jaren werkte ik voor allerlei toffe organisaties. Een combinatie tussen mijn favoriete onderwerpen: media, sport en muziek. Het begon met redactie en radio sportverslaggeving bij RTV Apeldoorn. Vervolgens mocht ik aan de slag als freelancer van de sport- en stadsredactie van de Stentor. Tussendoor heb ik bij Artiesten Nieuws geschreven over aankomende concerten en nieuwe albums. Met een luistersessie van het nieuwe Bruce Springsteen als hoogtepunt. 

Genoeg over mij. Wie ben jij? Het lijkt mij leuk om kennis te maken, jou ook? Neem dan hieronder contact op.

Instagram @hes.media

"Wat nou als het lukt?"

Hessel van der Wal, eigenaar HesMedia

Leer mij kennen in een podcast