quiz-op-afstand

Quiz op afstand: Jouw host voor het gezelligste avondje thuis

Gek op quizzen en spelletjes? Ik in ieder geval wel! Een pubquiz of een spelletjesavond vind je elke week terug in mijn programma. Daarom ga ik vanaf nu zelf aan de slag met quizzen! Als host en hulptroep ga ik Rosan Broekhuizen ondersteunen met de leukste quiz op afstand: Quiz van Roos

Quizzen spelen, quizzen bedenken en quizzen hosten: beter kan het voor mij eigenlijk niet. Dit nieuwe project dat op mijn pad is gekomen, brengt direct veel energie. Daardoor kan ik het ook niet laten om op mijn website even wat aandacht te besteden aan dit heugelijke feit. De concrete aanleiding voor dit relaas is de ‘Sinterquiz’: een quiz in het thema van Sinterklaas met vragen over de goedheilig man en elk denkbaar ander onderwerp. Na een geslaagde testavond voor vrienden en familie is het tijd om de quiz op afstand ook aan ‘het grote publiek’ aan te bieden. Het is inmiddels niet meer de eerste quiz die ik heb gehost, maar deze uitvoering bevat wel een element wat ik zelf, oké met wat hulp van de QuizMiss, in elkaar heb getoverd. 

Een quiz op afstand = plezier zonder beperkingen

Een nieuwe stap dus. Rosan en ik gaan nu niet alleen verder als vrienden, maar ook als businesspartners. Voor sommigen is zo’n samenwerking misschien spannend, maar ons begin is veelbelovend. Na een live-quizavontuur in een gehucht, ik bedoel dorp, in het oosten van ons land zijn wij vooral te vinden in je woonkamer op afstand. Zo kan je ondanks eventuele beperkingen, om zoiets als lockdown even als voorbeeld te gebruiken, toch samenkomen met grote groepen. Wel zo makkelijk. Om dit op de markt te brengen maakten wij een promotiefilmpje. Ik de veeleisende regisseur en editor en zij, ondanks wat tegenstribbelen, als gezicht Van Roos. Het resultaat laat ik je zo zien.

Hoe werkt een quiz op afstand?

Ik hoor het je denken door het beeldscherm ‘hoe werkt dat dan, zo’n quiz op stand’? Geen zorgen: het is heel simpel. In het onderstaande filmpje leer je stap voor stap hoe jij je vrienden, familie en collega’s verzamelt voor een gezellig avondje vanuit de woonkamer. Pak een schaaltje chips en wat lekkers te drinken, dan kunnen we beginnen:

Zelf een quiz op afstand spelen?

Ben jij nog op zoek naar een manier om de gezelligheid in huis te halen? Bestel dan je Quiz van Roos. Verwacht een uitdagende, maar leuke quiz met leuke audio- en beeldfragmenten. In een luchtige setting leid ik of Roos je door de rondes heen. Met een lach en verrassende tussenrondes is een leuke avond gegarandeerd! Kies uit een assortiment van quizzen over verschillende onderwerpen: 

  • SinterQuiz;
  • Zeroes;
  • Lessen des Levens;
  • International;
  • of kies een pubquiz mix.

Neem contact op per mail of bel naar 06-11569779. Ik sta altijd voor je klaar voor vragen of om je op een andere manier te helpen. Meer weten over wat ik kan doen voor jou? Leer mij verder kenen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *