Wat kan ik doen voor jou?

tekstschrijver inhuren zwolle

Tekstschrijven

Met het schrijven van webteksten, zoals blogs of productpagina's help ik jou verder. Voor interviews en reportages kun je ook bij mij terecht.

Podcasten

Een podcast draait om techniek, maar vooral om het verhaal dat je vertelt. Ik help je bij het opzetten van een podcast van A tot Z!

freelance presentator inhuren

Presenteren

Van het presenteren van een webinar, het hosten van een interview tot aan het maken van een uitlegvideo. Heb jij een presentator nodig?

Presenteren

Presenteren is een passie die ik nog niet lang geleden heb ontdekt. Een tijd heb ik voor de lokale radio gewerkt op de redactie en mocht ik ook meewerken aan een radioprogramma. Sindsdien ben ik mij gaan ontwikkelen als presentator, zoals met een podcast en het presenteren van een talkshow. Met een sterke boodschap en de juiste toon help ik jou op beeld een verhaal te vertellen. Benieuwd naar wat ik zoal heb gedaan? Neem dan een kijkje bij mijn portfolio.

Podcasten

Als presentator van een podcast neem ik jouw luisteraar mee in elk onderwerp. Ik ga het gesprek aan, serieus of juist met een knipoog. Ook als gast schuif ik graag aan.

Uitlegvideo

Word jij overspoeld met vragen? Heb je het idee dat jouw doelgroep de informatie niet snapt of op de juiste manier binnenkrijgt? Dan help ik jou met het maken van een uitlegvideo!

Interview

In een talkshow, langs een voetbalveld, op straat of bij jouw bedrijf op de vloer. Op beeld is een interview een uitstekende manier om een jouw verhaal over te brengen. Als presentator of interviewer help ik je.

Pubquiz

Wil jij op een leuke en ontspannen manier een pubquiz gehost hebben? Dan ben ik jou man. Als grote quizfanaat weet ik precies hoe ik jouw quiz tot een succes kan maken. Kijk bij Quiz van Roos!

Tekstschrijven

Het schrijven van een foutloze tekst kan iedereen die hier moeite in stopt. Maar jij wil meer dan een foutloze tekst, toch? Ik help jou door het schrijven van een tekst die een verhaal vertelt. Samen met jou kijk ik naar wat je wil bereiken met je teksten. Ik zorg dat je dit doel behaald. Hierna schrijf ik tekst die aansluit op de boodschap. Benieuwd naar wat ik zoal heb gedaan? Neem dan een kijkje bij mijn portfolio.

Doelgroepgericht

Een tekst moet aansluiten op jouw doelgroep. Daarom zorg ik dat jij teksten hebt die gemaakt zijn voor je doelgroep. Meer resultaat gegarandeerd!

SEO

Wil jij gevonden worden in zoekmachines als Google? Dan schrijf ik voor jou SEO-teksten die hoog scoren! Met sterke content en de juiste zoekwoorden wordt je (nog) beter gevonden.

Interview

Een verhaal schrijf ik voor jou in verschillende vormen. Een nieuws- of persbericht, reportage of vraag-antwoord. Samen kijken we naar de juiste tekstvorm.

Blog

Ik help jou graag met het bedenken en schrijven van blogs. Het onderwerp maakt mij niet uit. Of het nu gaat om postzakken, sieraden of smartwatches: elk product heeft een eigen verhaal.

Social Media Management

Het is niet meer de vraag of, maar hoe jij social media inzet. Zit jij met die vraag in je maag? Dan help ik je met een goede social media strategie. Door mee te denken met jouw problemen komen we tot sterke social media: doelgroepgericht, overtuigend, interactief en opvallend. Benieuwd naar hoe ik het zelf aanpak? Neem dan een kijkje op mijn eigen kanalen.

Doelgroepgericht

Een boodschap op social media moet aansluiten op jouw doelgroep. Daarom zorg ik dat jij content hebt die past bij je doelgroep. Zo grijp jij het podium.

Overtuigen

Hebben we de aandacht van de doelgroep? Mooi. Nu is het tijd om je doelgroep te overtuigen van het verhaal dat jij graag wil vertellen.

Opvallen

De aandacht krijg je met opvallend en aansprekende content. Dat betekent strakke en in het oog springende post met scherpe teksten.

Interactie

Social media moet interactie opleveren. Met de juiste post krijg je meer likes, reacties en wordt het gedeeld. Meer zichtbaarheid dus!